Dinsdag 24/11 gesloten!!

Beste studenten,

Wij kregen net volgend bericht van de Stad Vilvoorde:

"De Lokale Integrale Veiligheidscel (LIVC) van Vilvoorde is bijeengekomen om 16.15 uur om in afwachting van nieuwe veiligheidsmaatregelen van het crisiscentrum van Binnenlandse Zaken een aantal maatregelen te nemen.
De LIVC, nog in zitting, heeft beslist de volgende maatregelen aan te houden:
- Aangezien het openhouden van de scholen veel meer politiecapaciteit vergt dan het sluiten van scholen heeft de LIVC beslist dat alle Vilvoordse scholen gesloten blijven op dinsdag 24 november. Deze maatregel geldt ook voor alle centra voor volwassenen- en deeltijds onderwijs. Er wordt geen voor- en naschoolse opvang voorzien.
- Grote evenementen die veel publiek aantrekken, worden stuk per stuk geƫvalueerd. Kleinere evenementen kunnen gewoon doorgaan.

Om praktische redenen en om de marktkramers snel tegemoet te kunnen komen, heeft de LIVC beslist de woensdagmarkt niet te laten doorgaan. Hierdoor kunnen de marktkramers tijdig de nodige organisatorische maatregelen nemen.
Met alle vragen, twijfels, bedenkingen kan u steeds terecht bij evenement@pzvima.be.
Burgers met vragen rond de maatregelen van de nationale veiligheidsraad bellen best naar het nationale nummer 1771.
De LIVC blijft aandringen bij de regering op de verhoging van de extra capaciteit van de lokale politiediensten zodat we ons niet nodeloos moeten richten tot private veiligheidsfirma’s.
Voor de meest recente informatie blijft de LIVC verwijzen naar de website van stad Vilvoorde en de facebook- en twitterpagina’s van stad Vilvoorde en de lokale politiezone Vilvoorde-Machelen."

Van zodra wijziging in de situatie zullen wij dat via onze website en facebookpagina onmiddellijk communiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog